Min utrusting-

Jag använder mig av min systers kamera och det är en Nikon D5100 och jag har tre st 18-55 mm objektiv (men ett är sönder), ett18-105mm och ett 50mm. Ett stativ har jag till kameran också.  Jag har också en egen gammal kamera som är en Nikon D70 men den brukar jag inte använda så mycket. Jag brukar fota natur, kläder som jag har shoppat, porträtt och lite annat. Nikon D5100 fick min syster i julas och därmed fick jag hennes gamla Nikon D70. 
 
 
(Bilder är från i vintras)
-Ebba

Battery Park - New York

Lite bilder från Battery Park i New York dit vi gick för att se på frihetsgudinnan, dricka cola och fota lite streetphoto. Har bara hunnit redigera tre så det är allt ni får just nu. :)
 
 
 
 
Tidsinställt inlägg.
 
- Maja
 
 
 
 
 

Baby, you got to beleve.

 
 
 
Bild från Juli
- Emilia

Smile like you never been hurt.

 
 
 
- Emilia

But everything would be nothing if you didn't believe

 
 
Tidsinställt inlägg. 
 
- Maja

Flower is a symbol of the summer.

 
 
 
Bild från Juli förra året.
 
- Emilia

Take my hand, I'll teach you to dance

 
 
Tidsinställt inlägg. 
 
- Maja

Ja det var säkert längre än sju sorger och åtta bedrövelser sen.

 
 
 
 
 
 
Bild från Juli förra året.
 
- Emilia

Tell me something I don't know

Imorgon åker alla 8:or från våran skola till Abisko för att fjällvandra. Vi åker imorgon tidigt på morgonen och kommer hem på torsdagkväll, vilket betyder att vi inte kommer att kunna uppdatera. Men jag håller just nu på att fixa ett par tidsinställda inlägg, så ni får nöja er med dem. :)
 
 
- Emilia

Ground Zero

 
 
- Maja
 
 
 

Min kamerautrustning.

Jag har en fujifilm finepix som jag fick i julklapp förra året. Jag trivs med min kamera men tänker så småningom byta ut den till en lite bättre och dyrare kamera. Till den har jag ett stativ. Enligt mig är det lättare och bekvämare att ha ett stadigt stativ när jag ska ta självporträtt/porträtt. Jag använder min kamera för det mesta till att ta självporträtt/porträtt på andra. Min mamma har en Canon som jag brukar låna ibland och fota med. 
 
 
 
- Emilia
 
 

Min fotoutrustning

Tänkte berätta lite om min fotoutrustning. Jag har en Nikon D3100 som jag har haft sedan 26 Augusti 2011. Till det har jag två objektiv. Ett Nikkor 18-105 mm följde med när jag fick kameran och nu i Juli köpte jag ett teleobjektiv. Nikkor 55-300 mm. Är supernöjd med båda för dem är så bra på olika sätt! 
 
Jag har även två olika stativ. Ett gammalt Targus som inte är så stadigt och bra och ett Hama Star 61 som är det enda jag använder som stativ. Jag har även en Hähnel Combi TF fjärrutlösare som för tillfället inte fungerar. 
 
 
- Maja

Photo paradise

Hej! Du har hamnat på vår nya blogg. Vi är tre tjejer som bor i Norrland där älgarna springer fritt på gatorna. Eller ja, nästan i alla fall. Vi är alla tre födda år -98. Vi älskar också att fota och det är just det den här bloggen kommer handla om, så om du gillar foto har du hittat helt rätt! 
 
Hoppas du gillar våran blogg och våra bilder och om du gör det då får du gärna kika in här när du har tid och slänga in en kommentar om du har lust! :)
 
 
- Maja, Emilia och Ebba! 
 

RSS 2.0